Ρινοπλαστική: Ποιος είναι υποψήφιος;

Ρινοπλαστική: Ποιος είναι υποψήφιος;

Κάθε γυναίκα άνω των 16 ετών και κάθε άντρας άνω των 18 ετών (προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των χαρακτηριστικών του προσώπου τους αλλά και της μύτης τους συγκεκριμένα) μπορεί να είναι υποψήφιος/α για λειτουργική ρινοπλαστική εφόσον τον/ την απασχολούν:
  1. το σχήμα της μύτης του/ της ( πολύ φαρδιά ή πολύ στενή μύτη , με ύβο (‘καμπούρα’), χοντρή ή και ‘πεσμένη’ κορυφή, λοξή (‘στραβή’)μύτη, μεγάλα και ασύμμετρα ρουθούνια),
  2. η κακή αναπνοή ή/και η κακή όσφρηση.
Κατά την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο ο υποψήφιος προς χειρουργείο εξετάζεται πλήρως κλινικά και ενδοσκοπείται στη μύτη (πρόκειται για πλήρως ανώδυνη εξέταση) προκειμένου να αναζητηθούν πιθανές παθολογίες. της μύτης που δεν είναι ορατές με την απλή κλινική εξέταση.
Λαμβάνεται αναλυτικό ιατρικό ιστορικό του υποψηφίου και λήψη φωτογραφιών προκειμένου να γίνει ανάλυση των ατελειών της μύτης που ενοχλούν τον υποψήφιο και που θέλει να διορθώσει. Είναι πολύ σημαντικό από αυτή την πρώτη συνάντηση να γίνουν κατανοητές οι προσδοκίες του υποψηφίου αλλά και οι ρεαλιστικές λύσεις που προτείνονται με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
 Ρινοπλαστική: Ποιος είναι υποψήφιος;

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ