Ρινοπλαστική, πριν και μετά φωτογραφίες

ρινοπλαστική πριν και μετά

Σκέφτεστε πώς να αξιολογείτε τις φωτογραφίες προ- μετά ρινοπλαστικής, ώστε να εντοπίζετε και να επιλέγετε την αισθητική που σας ταιριάζει περισσότερο;

● Οι φωτογραφίες πριν και μετά είναι χρήσιμες γιατί μπορούν να σας δείξουν την ποιότητα του αποτελέσματος που μπορεί να επιτύχει ένας μεμονωμένος χειρουργός. Η ρινοπλαστική είναι μια πολύ δύσκολη και πολύπλοκη τεχνικά επέμβαση. Ακόμα κι αν δείτε λίγα μόνο αποτελέσματα από διάφορες όψεις, αν αυτά είναι κοντά στην αισθητική σας αυτό είναι ένα καλό κριτήριο. Θεωρείστε, λοιπόν ότι αυτή είναι μια πρώτη απόδειξη μιας σημαντικής δεξιότητας και ενός κριτηρίου για την επιλογή του κατάλληλου χειρουργού που μπορείτε να βασιστείτε.

● Δεν χρειάζεται, όπως είπαμε και παραπάνω, να δείτε υπερβολικά πολλά παραδείγματα για να μάθετε τι μπορεί να επιτύχει ένας χειρουργός. Ωστόσο, είναι χρήσιμο να δείτε ότι μια σειρά από διαφορετικούς τύπους προβλημάτων που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, έχουν κατακτηθεί. Ένας αριθμός αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας σε διαφορετικών τύπων περιστατικά(πιο απλά, πιο απαιτητικά ή revision ή μετατραυματικά) είναι επίσης απόδειξη μιας σταθερής χειρουργικής απόδοσης.

● Βλέποντας κάποιες φωτογραφίες πριν και μετά μπορείτε να αποφασίσετε αν σας αρέσει η αισθητική, το καλλιτεχνικό «μάτι», όπως λέμε, ενός χειρουργού. Κανένα ολοκληρωμένο καλό αποτέλεσμα δεν θα έχει αφεθεί στην τύχη. Ένας χειρουργός με φυσικά αποτελέσματα σε διάφορους τύπους προβλημάτων, έχει προφανώς αυτή τη φιλοσοφία και θα προσφέρει και σε εσάς ένα αποτέλεσμα φυσικό και διαμορφωμένο, επάνω στις αναλογίες του προσώπου σας. Ένας χειρουργός που αγαπά να χειρίζεται τη μύτη συνολικά, από τη ράχη έως την κορυφή της (και όχι μόνο τον ύβο της), έχει την εμπειρία και θα το κάνει πάντα με ευκολία και χωρίς άγχος, κάθε φορά που χρειάζεται, προκειμένου να δώσει μια ολοκληρωμένα πιο όμορφη εικόνα στη μύτη που δημιουργεί.

● Το να πιστεύετε ότι βλέποντας για καιρό πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο είναι ένας καλός τρόπος να μάθετε ποιο ακριβώς θα είναι το αποτέλεσμα για εσάς, είναι  επίσης ένα κοινό λάθος. Οι gallery προ -μετά δεν είναι κατάλογος από τον οποίο θα επιλέξει κανείς τη νέα του μύτη. Υπάρχουν ατομικές διαφορές σε πολλά επίπεδα, ορατά και μη, μεταξύ της κάθε μύτης και επομένως δεν πρέπει να υποθέσετε ότι η μύτη σας είναι ίδια με ένα παράδειγμα που έχετε δει. Χρειάζεστε έναν έμπειρο χειρουργό που αγαπά τη λεπτομέρεια, ώστε οι φωτογραφίες να μην είναι παραπλανητικές ή αγχωτικές για εσάς και κυρίως για να μπορείτε να αφεθείτε με εμπιστοσύνη στα χέρια του/της.

● Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα αποτελέσματα που μοιάζουν φυσικά και διακριτικά είναι συνήθως τα πιο δύσκολα να επιτευχθούν και απαιτούν μεγαλύτερη δεξιότητα, εμπειρία, τέχνη και κρίση από τη μεριά του χειρουργού.

● Η επίτευξη φυσικών αποτελεσμάτων είναι πολύ σημαντική για τη Δρ. Μάντζαρη. Το ίδιο και η διαφάνεια και η ειλικρίνεια σχετικά με το τι απαιτείται και τι είναι εφικτό για κάθε ασθενή εξατομικευμένα. Για αυτό και αφιερώνει πολύ χρόνο στην πρώτη σας συνεδρία, όπου ο ασθενής εξετάζεται, φωτογραφίζεται, γίνεται η προσομοίωση του προτεινόμενου αποτελέσματος/προσομοίωση ρινοπλαστικής για τον ίδιο (εφόσον το επιθυμεί). Στόχος της Δρ. Μάντζαρη είναι  η δημιουργία καλής επικοινωνίας και επαφής με τον εκάστοτε ασθενή, καθώς η προσομοίωση των φωτογραφιών σας μέσω υπολογιστή κατά τη συνομιλία με τον χειρουργό, είναι πολύ πιο χρήσιμη προκειμένου να κατανοήσετε, κατά το δυνατό, τι μπορεί κατά προσέγγιση να επιτευχθεί σε εσάς. Αυτή η διαδικασία σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις προσδοκίες σας και να βεβαιωθείτε πως ο χειρουργός σας έχει και ο ίδιος καταλάβει, τι θέλετε ιδανικά και πως βρίσκεται στην «ίδια σελίδα» με εσάς. Κατά αυτόν τον τρόπο, η προσομοίωση ρινοπλαστικής αποβλέπει στη δημιουργία σχέσης ανάμεσα στη χειρουργό και τον ασθενή, ενώ αποτελεί ένα σημαντικό στάδιο για την επιτυχή ρινοπλαστική.

● Ο χειρισμός της εικόνας 3D προσομοίωσης, βέβαια, έχει πολλούς τεχνικούς περιορισμούς και σε επιμέρους σημεία δεν μπορεί να αποτυπώσει ακριβώς αυτό που ένας έμπειρος χειρουργός μπορεί να επιτύχει. Αυτό, από την άλλη, είναι σπουδαίο γιατί δείχνει πως η χειρουργική τέχνη υπερέχει έναντι  της τεχνητής νοημοσύνης και πως στα πιο απαιτητικά περιστατικά επιτυγχάνει σπουδαίες λεπτομέρειες που η προσομοίωση δεν μπορεί να προσεγγίσει επαρκώς. Ο έμπειρος χειρουργός σας επισημαίνει τα σημεία αυτά κατά τη διαβούλευση. Για τους λόγους αυτούς, η διάρκεια μιας διαβούλευσης δεν μπορεί να είναι μόνο 15-20 λεπτά. Ο χρόνος αυτός είναι πρωταρχικά πολύτιμος για εσάς και όχι τόσο για τον χειρουργό που, ο οποίος λόγω εμπειρίας,  γνωρίζει από την αρχή τι χρειάζεται να γίνει σε κάθε περιστατικό.

Είμαστε πολύ ευγνώμονες σε όλους τους προηγούμενους ασθενείς που μας έδωσαν ευγενικά την άδεια να χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφίες τους με σκοπό να βοηθήσουμε άλλους. Η συνεργασία σας και η αγάπη με την οποία το κάνετε είναι πολύτιμη.

Περισσότερα από τα αποτελέσματα της Δρ. Μάντζαρη μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας.

Επικοινωνίαεπικοινωνία